Despre noi


MOJA Concept Store este un concept de vânzare online progresiv, inovator și ambitios. Există atât un spațiu fizic de showroom, găzduit în spatiile uneia dintre cele mai vechi fabrici de incaltamine si accesorii din Romania, Flaros S.A. infiintata in anii ’20, cât și un magazin online care reflecta aceeași filosofie cu privire la moda pentru femei, cu atentie la detalii si inovatoare, MOJA prezintă propria interpretare individuală a luxului, redefinind percepția comerțului online modern într-un mod personal rafinat și cu multa consideratie, pentru designerii de moda romani cat si mai ales pentru iubitorii de fashion.

Îndeplinind necesitatea unui concept creativ de vânzare online, MOJA Concept Store oferă o interpretare nouă, care imbina productia in ateliere proprii de croitorie si marochinarie cu comercializarea produselor sub brandul MOJA, cat si împingând în mod constant propriile limite de exprimare, integritate și onestitate.
Oferta noastra; o platforma care găzduiește un amestec unic de articole de moda pentru femei, alese și prezentate într-o manieră personalizata, fiecare element conectându-se înapoi la miezul concepției originale a brandurilor și creatorilor de moda din spatele lor.
Oferind o selecție exclusive romaneasca de mărci de la designeri consacrati până la talente noi. Un punct esential in demersul de creatie il reprezinta clientul, orice idee, cerinta sau observatie va fi atent implementata de echipa de designeri, pentru ca succesul fiecarui produs pe care vi-l oferim sa fie garantat.

Prin selectia unica de articole de îmbrăcăminte de la diferiti designeri, alături de colecțiile noastre, găzduite in magazinul nostru online, MOJA Concept Store este capabil să ofere o perspectivă și o poveste unica din cadrul produselor prezentate pe situl nostru. Depășind restricțiile anumitor trenduri prin selectarea produselor și ideilor care le inspiră, MOJA Concept Store are propria sa cultură, fără compromis, fără prejudecăți și incluzivă.

Echipa MOJA
DATELE COMPANIEI:
SC TIMO PRO CONSULTING SRL
Reg. Comertului Bucuresti sub nr. J40/83/2024
C.U.I. RO 21253871

MOJA.ro