Livrare si returnare

Produsele de pe Moja.ro sunt livrate catre dumneavoastra oriunde in lume. Veti fi atentionat prin email de livrarea produselor comandate si veti fi contactati telefonic de operatorii nostri pentru confirmarea comenzii.

Livrarea produselor se va realiza prin curier sau posta romana la adresa indicata in formularul de comanda.

Costul livrarii pentru coletele trimise in Romania este de 19 lei, pentru coletele trimise in Europa de 80 lei iar pentru celelalte regiuni 120 lei.

Pentru mai multe informaţii despre detaliile legate de livrarea coletului dumneavoastră vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email contact@moja.ro, iar noi vă vom înştiinţa în cel mai scurt timp posibil prin email sau telefon ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră a fost expediat.

În cazul în care un produs nu vi se potriveşte sau nu sunteti mulţumit de acesta, aveti dreptul de a returna produsul în termen de 30 zile de la primirea acestuia, cu excepţia cazurilor în care acest termen este prelungit în mod unilateral de către Moja.ro pentru produsul respectiv. Plata contravalorii returului urmeaza sa fie achitata de Moja.ro in 24 de ore de la receptia produsului returnat. Politica de returnare Moja se supune dispozițiilor Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Pentru returnarea unui produs este necesar sa completati acest formular pe care sa ni-l trimiteti pe email la contact@moja.ro si unul dintre operatorii nostri va va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client. Adresa la care trebuie returnat coletul este: Strada Ion Minulescu, nr 45, parter, sector 3, Bucuresti, Timo Pro Consulting SRL.

Plata contravalorii produselor se achita prin transfer bancar, catre dumneavoastra, in baza informatiilor furnizate in formularul de retur.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele pentru a putea fi returnate:

1. Produsele nu trebuie sa prezinte niciun fel de deteriorare, sa fie in cantitatea iniţială şi în ambalajul original.
2. Produsele trebuie returnate in maxim 30 de zile de la data la care ati primit coletul.

In cazul in care produsele se personalizeaza, fiind lucrate dupa dimensiunile clientului, moja.ro procedeaza conform articolului din legea Art. 10, lit. c, din OG 130/200 (“Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte”) care prevede: “contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natural lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.

Click aici pentru a descarca formularul de retur.