Informatii

RETURNARE PRODUSE

Conditii de returnare

Satisfactia dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi. Cu MOJA.ro, sunteti tot timpul 100% satisfacut. Daca nu, va veti primi banii inapoi.

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
 
Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna.
 
Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, eticheta de carton a brandului nedetasata, precum si de documentele primite in cutie.
 
Pantofii trebuie sa fie in cutia originala, fara defecte. Nu vom primi incaltaminte cu urme de uzura. Va sfatuim sa probati pantofii pe covor pentru a evita aparitia urmelor pe talpa.

Termenii de returnare produs:

- Daca doriti sa returnati produsul si sa primiti banii inapoi, costul aferent expedierii coletului intra in sarcina dumneavoastra.

- Puteti expedia coletul prin orice firma de curierat door-to-door, exclus Posta Romana! Produsele de pe MOJA.ro se returneaza la adresa: Str. Ion Minulescu, nr. 60-62, corp A, etaj 2, sector 3, Bucuresti.

- In colet mentionati IBAN-ul contului si numele titularului de cont in care doriti sa va returnam banii.

Termenii de schimbare produs:

- Daca doriti sa inlocuiti produsul/ele, transportul va fi suportat de catre firma noastra, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa contactati Fan Courier pentru a va trimite un curier la numarul de telefon: 021.9336 si sa mentionati ca plata transportului se face in contul firmei noastre.

- Produsele de pe MOJA.ro se returnează la adresa: Str. Ion Minulescu nr. 60-62, corp A, et 2, sector 3, Bucuresti.

- In colet mentionati numele si numarul dumneavoastra de telefon pentru a va putea identifica mai repede si ce masura sau model doriti la schimb.

 

RAMBURSARE

Banii inapoi in maxim 14 zile in caz de retur

O data ajuns la noi coletul cu produsele returnate, MOJA.ro se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de 14 zile de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.

Primiti banii inapoi, garantat!
 

LIVRARE

Conditii de livrare
Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate.
  • livrarea se va face la adresa solicitata de client.
  • livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care MOJA.ro are contract sau prin mijloace proprii.
  • produsele se vor livra in ambalajul special MOJA.ro . Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.
Tarife de livrare
Pentru a face o comanda pe MOJA.ro nu este nevoie sa va inregistrati inainte.

Costul livrarii pentru coletele trimise in Romania este de 19 lei, pentru coletele trimise in Europa de 150 lei, iar pentru celelalte regiuni 150 lei, tarifele difera in functie de tara aleasa - tariful final se va afisa in momentul completarii adresei la plasarea unei comenzi.

Produsele de pe MOJA.ro au preturi afisate fara taxa de livrare. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina Cosul meu veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda.

Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

Termenul de livrare
Pe descrierea fiecarui produs de pe MOJA.ro este mentionat termenul de livrare estimativ. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul, de acesta este mentionat pe pagina fiecarui produs. Acesta difera in functie de fiecare designer si de durata realizarii produselor. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii.
 

PLATI SIGURE

Pentru a va face cumparaturile mai placute si mai usoare, pe MOJA.ro va punem la dispozitie doua modalitati de plata din care sa alegeti:
  • Online cu card bancar Visa sau Mastercard. Plata este securizata total prin partenerul nostru euplatesc.ro, recunoscut pentru exigenta acestuia privind securitatea solutiilor de plata oferite. Astfel plata se face pe o pagina redirectionata si securizata de euplatesc.ro. Datele completate de dumneavoastra sunt in siguranta, astfel MOJA.ro nu dispune, nu are acces la datele dumneavoastra bancare.
  • Numerar la livrare.