Termeni si conditii

Bine aţi venit pe Moja.ro, vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile înainte de a utiliza sau obţine orice servicii, informaţii sau materiale prin intermediul acestui site.

Moja.ro vă oferă accesul la site-ul www.moja.ro, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni şi condiţii.

1. Înregistrare
Ca să vă înregistraţi pe site-ul www.moja.ro este necesar să completaţi următoarele informaţii despre dumneavoastră: (nume şi prenume, adresă de email, adresa din actul de identitate, adresa de domiciliu/livrare, numărul de telefon la care puteţi fi contactat, data naşterii). Dacă una sau mai multe informaţii din cele completate de dumneavoastră se modifică ulterior, vă rugăm să ne anunţaţi la adresa de email [email protected].În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.Datele dumneavoastră vor rămâne confidenţiale şi nu vor intra în posesia unor terţe părţi pentru a fi folosite abuziv în alte scopuri.

2. Cum comand?
Dacă doriţi să cumpăraţi produse de pe site-ul www.moja.ro trebuie să completaţi informaţiile solicitate prin formularul de inregistrare pentru a facilita comanda şi plata acesteia. Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Informaţiile personale nu sunt transferate către alte terţe părţi. Foarte importanta este acuratetea adresei de livrare, pentru facturare si livrarea fizica a produsului.

3. Cum plătesc?
Toate preturile includ tva.Plata se poate realiza in momentul livrarii produselor. Plata se poate realiza prin virament bancar. Plate se poate face online cu card bancar Visa sau Mastercard, prin intermediul MobilPay. Datele completate de dumneavoastra sunt in siguranta, MOJA.RO nu are acces la datele dumneavoastra bancare.

4. Preţuri şi taxe
Preţurile sunt stabilite atunci când produsele sunt afişate pe site, sunt exprimate in RON şi includ TVA. Pretul afisat se pot modifica când se aplică politica de discount sau când variaţiile de schimb valutar euro-lei sunt semnificative. Moja.ro comercializează produse şi trebuie menţionat că în cazul în care, din greşeală, preţul unui produs este listat şi anunţat ca fiind zero, Moja.ro nu este obligat să ofere acel produs spre vânzare la acest preţ, considerandu-se a fi o eroare tehnica.

5. Contract
Contractul dintre noi şi cumpărător va fi guvernat de legea română şi se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînţelegeri se soluţionează pe cale amiabilă. În cazul în care neînţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de Camera de Comerţ şi Industrie din România, în conformitate cu reglementarea acestora.

6.Drepturi de autor
Design-ul, textele, grafica, structura şi toate informaţiile de pe site-ul www.moja.ro sunt proprietatea exclusivă a Moja.ro.Orice încercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afişa, distribui, vinde sau modifica din conţinutul, datele, informaţiile şi materialele găsite pe site-ul nostru este strict interzisă fără acordul scris al reprezentantului Moja.ro.

7. Reclamaţii
Pentru orice tip de reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: [email protected]. Vă asigurăm că echipa Moja.ro va face tot posibilul să rezolve în cel mai scurt timp posibil reclamaţiile dumneavoastră. De asemenea, va punem la dispozitie Linkul Platformei SOL, un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana si care functioneaza ca un punct de intrare unic pentru consumatorii si comerciantii care doresc o solutionare pe cale extrajudiciara a litigiilor rezultate din tranzactiile online.

8. Protectia datelor cu caracter personal
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice TIMO PRO CONSULTING are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii. Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determină neprocesarea / anularea comenzii.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari TIMO PRO CONSULTING.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la [email protected]. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.